Websitevertaling

Websitevertalingen, zoekmachine geoptimaliseerd ook in de doeltaal.

Ik vertaal uw bestaande websiteteksten vanuit het Nederlands naar prima leesbaar Duits of Engels. Zoekmachine geoptimaliseerd.

Een website ook in andere talen te hebben is een goed idee niet alleen voor of na internationale beurzen waar zich uw bedrijf of organisatie presenteert. Het kan u ook veel tijd en werk besparen die u anders aan herhaalde uitleg kwijt zou zijn. Voorbeelden: Een veelgestelde vragen sectie, algemene voorwaarden, contact gegevens, een formulier voor het aanvragen van een brochure, routebeschrijving, openingstijden. Enzovoort.

Ook is een website vaak het eerste wat een potentiële buitenlandse klant van uw bedrijf te zien krijgt: Uw digitale uithangbord. Kan het kwaad dat dit uithangbord er professioneel uitziet?

Diverse content management systemen (cms) zijn mij goed bekend. Dat betekent: Goede kans dat ik vertaalde teksten ook direct in uw cms kan zetten, mits gewenst. Alternatief: Aanlevering van uw vertaalde teksten als tekst (of in een ander formaat, bijvoorbeeld MS Word) bestand. Apart voor iedere pagina. Ieder bestand voorzien met een link naar de brontekst-locatie op uw website.

 Lees hier hoe een website vertaling werkt qua procedure, stap voor stap.

Download PDF