Tekst productie

En heldere, goed leesbare tekst is veel waard. Ik produceer met name de volgende soorten tekst voor u, direct in het Duits of Engels:

Artikelen
in het Duits of Engels over milieu, zeilen of toerisme. Zie de links rechts hier op de pagina voor een grotere aantal werkvoorbeelden in het Engels: Sailors21, Yachtrecycling. Ze mijn blog voor artikelen die ik oa. in het Duits heb geschreven.

Website teksten. Geschreven op een manier dat deze door diverse zoekmachines goed en snel worden gevonden. En dat bezoekers van uw site ook echt nieuwsgierig raken naar meer informatie. Veelgestelde vragen, geschreven in de doeltaal van uw bezoekers: Uw communiceert niet alleen dat u met uw klanten mee denkt. U bespaart ook op eenvoudige manier aanzienlijk wat tijd, voor uzelf en uw medewerkers. Tijd die men anders kwijt zou zijn voor herhaalde uitleg van steeds dezelfde vragen.

Presentaties voor internationale evenementen. Jarenlang heb ik regelmatig bij internationale evementen simultaan getolkt. Vaak waren dat meerdaagse conferenties of technische trainingen waarbij presentaties in twee talen naast elkaar werden getoond. Deze presentaties heb ik van tevoren ook vaak zelf vertaald, dan wel gecorrigeerd. Door deze ervaring heb ik een behoorlijk helder idee ontwikkeld welke presentaties een goede ‘verhaallijn’ hebben, welke bijzonder goed zijn verwoord, en andere details. Heeft u dus een presentatie nodig in meerdere talen, ook een die helemaal nieuw moet worden geschreven, aarzel dan niet en neem contact op.

Verder kan ik deze soorten tekst voor u produceren:

Folders
Flyers
Brochures
Periodieke nieuwsbrieven
Persberichten
Social media postings / artikelen
Productomschrijvingen
Technische uitleg van procedures
Technische protocollen
Website navigatie

Er is, zoals u weet, een belangrijk verschil tussen tekst productie voor web en voor print gebruik.
Een website wordt anders gelezen dan een brochure of nieuwsbrief. Ik heb veel ervaring met beide vormen van publicatie, web en print.

Download PDF