Technische vertaling

Technische vertaling naar het Duits of Engels. Training curricula, trainingsmateriaal, presentaties, product specificaties. Sectoren: Automobiel- en transportindustrie, maritieme toerisme, milieutechniek,  ICT.

Web content management van een wereldwijd uitstekend bezocht technisch dealerportaal, productie van productcatalogi en reserveonderdelen-lijsten voor globale distributie, beheer van artikeldata: Na seven jaar als technical editor en database publisher gewerkt te hebben in de transportindustrie kan ik met een gerust hart stellen dat mij inhoud en terminologie van technische documentatie goed bekend zijn. En ook het simplified technical English. Veel van deze kennis is overdraagbaar op andere sectoren.

Presentaties voor technische trainingen en voor conferenties.
Productomschrijvingen, uitleg van installatie- en onderhoudsprocedures. Management updates, logistieke en sales presentaties, strategieën en productintroducties betreffend. Geen presentatie is een kopie van een andere. Door presentaties zelf vooraf vertaald te hebben die op zulke evenementen naast elkaar werden getoond (Duits-Engels, Engels-Italiaans, Duits-Italiaans), heb ik niet alleen een helder idee mogen krijgen over wat een goede presentatie visueel kan betekenen. Door vervolgens ook simultaan te tolken bij deze evenementen weet ik ook goed welke terminologie en algemene verhaallijn inhoudelijk een spreker optimaal ondersteunt tijdens een presentatie. Met simpele woorden: Een vertaling van een presentatie is bij mij in goede handen.

Trainingsmateriaal  voor web gebaseerde trainings.
Steeds meer technische trainingen vinden via Internet plaats, en terecht. Een web gebaseerde leeromgeving biedt in deze tijd ook fantastische mogelijkheden. Maakt uw bedrijf of organisatie al gebruik van een web omgeving? Heeft u een training laten ontwikkelen in het Nederlands of Engels en wilt u nu ook een versie in het Duits? Welkom. Ik kan u een goede vertaling van dit soort trainingsteksten leveren – uitermate geschikt voor web.

Download PDF