Artikelen over duurzaam zeilen, toerisme en hernieuwbare energieën

Duurzaam zeilen, toerisme, hernieuwbare energieën of andere milieutechnische innovaties: Ik schrijf regelmatig diverse artikelen over deze thema’s. Mijn recherches ervoor doe ik in het Duits, Engels, Italiaans en Nederlands, wat in een zeer speciale mix van informatiebronnen en perspectieven resulteert.

Heeft u een bedrijf die duurzame producten aanbiedt en zijn activiteiten verder uit wil breiden naar het Duits- of Engelstalige buitenland? Of een toerisme bedrijf die meer buitenlandse bezoekers naar Nederland wil halen? Dan weet u ongetwijfeld ook al dat een bijzonder graag bezochte website altijd ook iets extra informatie geeft over het thema rond het aanbod zelf. Wat ik voor u kan leveren zijn artikelen zowel over uw eigen bedrijf en diens activiteiten, als ook artikelen die qua thema gerelateerd zijn aan uw producten of diensten.

Hier een paar werkvoorbeelden:

Duurzaam zeilen (Engels)
Hernieuwbare energieën en andere milieutechnische innovaties (Engels)
Yacht recycling (Engels)
Speciale opties voor toerisme in Nederland (Duits)

Artikelseries:
Fiberglas recycling (Engels)
Marketing kansen in Duitsland voor het toerisme (Nederlands)

Ook kan ik korte omschrijvingen (stijl: wie-waar-wat-hoe-wanneer) voor uw bedrijf produceren. Mocht u bijvoorbeeld van plan zijn om uw bedrijf te laten registreren in een Duits- of Engelstalige bedrijvengids. Of mits u met uw bedrijf als exposant deel wilt nemen aan een internationale beurs. Waarbij diens website van ieder exposant meestal een korte omschrijving toont, als service voor de bezoekers en zakenrelaties.

Over bedrijvengids gesproken. Is uw bedrijf in de pleziervaart-industrie actief, op een duurzame manier? Dat heeft u hier de mogelijkheid om uw bedrijf gratis en zonder enkele verplichting te laten registreren in een globale nautische bedrijvengids die ik heb gecreëerd, als service voor het watersport: Sailors21 Business Directory. Neem een kijk, feedback is welkom!

Interessant? Neem dan geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie:
 
 

Verification

 

Download PDF